TT Kempen

Bevestiging van een knap seizoen te Luxemburg

In het weekend van 10 en 11 juni speelden we met een deel van onze spelers het internationale tornooi van Luxemburg. We willen starten met de organisatie even een pluim te geven, mooie speelzaal, goeie organisatie met duidelijke overzichten van speelmomenten en scheidsrechters, sterk deelnemersveld, veel wedstrijden voor alle spelers… Op deze manier een tornooi kunnen spelen is leuk voor spelers en omkadering.

TT Kempen deed het ook goed op dit evenement. We hebben gemerkt dat het even duurt voor onze spelers “opgewarmd” zijn maar we werden steeds sterker naarmate dat het tornooi vorderde. We geven even een overzicht van de resultaten per speler:

 • Ella Aelst (2010, Turnhout): moeilijke eerste dag met enkele te vermijden verlieswedstrijden. Stress voor het Europese kampioenschap van deze week te Zagreb? Na deze eerste dag zette ze echter door en verloor ze daarna geen enkele wedstrijd meer. Ella eindigde 7de op 12 deelnemers.
 • Aidan Braekmans (2015, Nodo Ekeren): speelde mee in de reeks tot 2012 en wou dus vooral ervaring opdoen. Hij kon heel wat deelnemers sets afsnoepen maar een wedstrijd winnen zat er nog net niet in. Deze jongen gaat nog ver komen! Aidan eindigde 17de op 17 deelnemers.
 • Kathe De Meyer (2009, Turnhout): knap tornooi van Kathe met een finaleplaats tot gevolg. De latere winnares was echter te sterk. Op naar het Europese kampioenschap in Gliwice! Proficiat met de zilveren medaille.
 • Joppe Moorkens (2012, Gierle): 6de plaats op 17 deelnemers in een internationaal deelnemersveld, knap hoor! Joppe groeit week na week, op naar het volgende seizoen.
 • Amy Schoen (2008, Belcrum): Amy wisselde sterke prestaties af met enkele mindere wedstrijden. Ze eindigde uiteindelijk 17de op 23 deelnemers.
 • Temperance Tang (2012, Smash Dolfijn): Tempie kon de gouden medaille ruiken maar moest tevreden zijn met een knappe zilveren. Ze haalde een heel hoog niveau tijdens het gehele tornooi. Proficiat Temperance met je zilveren medaille, hard werken loont duidelijk.
 • Thomas Vertommen (2009, Schulen): ook bij Thomas was een mindere eerste dag de oorzaak van een lagere ranking. Daarna herpakte hij zich met enkele zeer sterke wedstrijden. Thomas werd uiteindelijk 15de van de 21 deelnemers.

Naast de spelers die wij mee hadden in de selectie waren ook Lynn Schijven en Anne-Fleur Hamaekers aanwezig voor Tios. Lynn eindigde op een 13de plaats van de 18 spelers. Anne-Fleur moest tevreden zijn met plaats 21 van de 23.

TT Kempen eindigde uiteindelijk op een 5de plaats in de teamranking op 17 teams, een prestatie om tevreden mee te zijn. Bedankt ook aan de vrijwillige coaching van Rodger Wellens en Robin Devos! Zij zorgden mee voor dit positieve gevoel na dit tornooi.

Op naar het EJK in Zagreb deze week (Ella), het tornooi in Praag eind juni en het EJK in Gliwice (Kathe). Op naar meer leuke uitdagingen!

TT Kempen

 

DEEL DIT BERICHT:

0
  0
  Winkelwagen