TT Kempen

Girlpower bij TT Kempen

Proficiat Ella, Kathe en Temperance met jullie selectie voor de Europese jeugdkampioenschappen.

Ella vertrekt volgende week dinsdag naar het Europees kampioenschap voor min 13 jarigen te Zagreb (Kroatië). Dit tornooi gaat door tussen 14 en 18 juni 2023. Ella zal samen met Temperance deelnemen aan het team, dubbel en individueel evenement.

Kathe zal deelnemen aan het Europees kampioenschap voor cadetten tussen 14 en 23 juli in Gliwice te Polen. Kathe zal ook deelnemen aan het team, dubbel en individueel tornooi.

Beide dames werden geselecteerd vanwege hun uitstekende prestaties dit jaar op de nationale evenementen. Ella stak er bovenuit bij de meisjes miniemen en stond alleen eerste. Kathe eindigde 3de bij de meisjes cadetten. Temperance krijgt de kans om zich bij een leeftijdsreeks ouder te meten en vooral ervaring op te doen. Voor alle 3 de dames is het de bevestiging dat hard werken loont! Het is een beloning voor al hun trainingsuren en we wensen hen dan ook heel veel succes.

Wij kijken reikhalzend uit naar het tornooi en hun resultaten! Wat ze ook presteren, we zijn trots dat ze deel mogen nemen aan dit evenement.

DEEL DIT BERICHT:

0
    0
    Winkelwagen