TT Kempen

TT KEMPEN

ons aanbod

tafeltennis

training

voor elk niveau

NEXT GEN

Speciaal voor de jongste tafeltennissers ontwikkelde TT Kempen het Next Gen-programma.

back03

TOP TEAM KEMPEN

Top Team Kempen biedt een maandelijkse dosis tafeltennis op hoog niveau in 5 pakketten.

back2

HIGH PERFORMANCE

Wekelijkse internationale trainingen voor A en B0-spelers onder leiding van Pieter Geerts en Robin Devos.

back3

VOLWASSENEN

Aan alle volwassenen van elk niveau stellen we graag onze 4 verschillende pakketten voor.

training

TT Kempen

Tafeltennis voor iedereen

TAFELTENNIS + STUDIE

Vanaf september 2023 werkt TT Kempen samen met internaat Talententhuis Turnhout.  Het is de bedoeling om jonge talentvolle spelers de kans te geven om in te stappen binnen onze sportieve werking, zonder vervoersproblemen, met een volledige focus op tafeltennis en studie. We integreren 20 uur training in een schoolweek, met overnachting, maaltijden en studiebegeleiding.

Individuele training

Bent u op zoek naar tips om snel progressie te maken? Misschien heeft u tussendoor wel enkele momenten vrij. Bij onze individuele trainingen proberen we in te spelen op de noden van elke persoon en staat de individuele progressie centraal. Bij deze formule- bekijken we samen wanneer we aan de slag kunnen.

Ook groepen spelers of clubs kunnen terecht bij TT Kempen.

SCHOOLSPORTDAGEN

Tafeltennis biedt veel voordelen voor de gezondheid. Het geeft zowel fysieke als mentale uitdaging aan de  spelers. TT Kempen zet hier tijdens uw schoolsportdag graag in. D.m.v. diverse  uitdagende oefeningen maken uw leerlingen kennis met onze mooie sport. Aansluitend kunnen ze hun vaardigheden tonen aan hun klasgenoten tijdens enkele wedstrijdjes. Wij focussen op het plezier in de sport, met oog op variatie en uitdaging.

TEAM IN BEWEGING

Steeds meer en meer krijgt sport een centrale plaats  binnen de bedrijven in Vlaanderen. Laat tafeltennis nu net de meest  laagdrempelige sport zijn waarbij het voor iedereen  mogelijk is om deel te nemen. TT Kempen organiseert voor uw bedrijf een workshop  tafeltennis met aandacht
voor techniek, beweging, praktische tips en vooral sportieve teambuilding. Voor het materiaal zorgen wij.

0
    0
    Winkelwagen