TT Kempen

NIEUW: combineer tafeltennis en studie bij TT Kempen

Naar het volgende seizoen toe hebben we een nieuw aanbod: TT Kempen tafeltennis en studie!

We gaan de samenwerking aan met internaat Talententhuis te Turnhout. Het is de bedoeling om jonge talentvolle spelers de kans te geven om in te stappen binnen onze sportieve werking, zonder vervoersproblemen, met een volledige focus op tafeltennis en studie. We integreren 20 uur training in een schoolweek, met overnachting, maaltijden en studiebegeleiding.

Wil je graag meer trainen? Heb je grote ambities binnen de tafeltennissport? Lijkt het je iets om je sport naar een hoger niveau te tillen? Geef ons dan een seintje via info@ttkempen.be. Niveau is niet het belangrijkste, wel de zin om er ECHT iets van te maken.

Na een testtraining bekijken we samen je traject. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden qua studie binnen Turnhout. Er zijn  verschillende sterke scholen in de buurt die staan te trappelen om je bij hen te laten starten. Samen met het Talententhuis zijn wij overtuigd dat we je het juiste aanbod kunnen geven om je te doen ontwikkelen tot DE student en tafeltennisser.

Wij hopen op deze manier tafeltennis als sport nog een extra duwtje te geven binnen België en Nederland!

Meer info – contacteer Pieter Geerts via info@ttkempen.be

DEEL DIT BERICHT:

0
    0
    Winkelwagen