TT Kempen

NIEUW: TT Kempen Next Gen

De laatste maanden werkten we achter de schermen een nieuwe ontwikkelingslijn tafeltennis uit binnen TT Kempen. Het is de bedoeling om voor alle spelers een aanbod aan te kunnen bieden.

We splitsen voor het hogere niveau onze werking op in 3 delen:

 1. TT Kempen next gen: voor de talentvolle kinderen tussen 6 en 9 jaar (benjamins + PM 1)
 2. Top Team Kempen groep: 10 jaar tot 21 jaar (PM 2 tot -21 leeftijdsgroep)
 3. High performance group: spelers niveau A/B0 met B2 op aanvraag

We hopen dat via deze werking talentvolle spelers door kunnen stromen van de ene groep naar de andere groep en dat er altijd een oplossing is voor elke speler. Bovendien zorgen de verschillende andere trainingen die we organiseren er ook voor dat aanbod is voor alle niveaus. Alle spelers kunnen op woensdagavond trainen op klassement te Gierle (18.30 – 20.00 voor NG-D0 / 20.00 – 21.30 voor C6-A) of kunnen deelnemen aan de plustrainingen tussen 16.00 en 18.00 op dinsdag, donderdag en vrijdag. In de komende maanden werken we ook nog een aanbod uit voor senioren +55.

Wat bieden we nu juist aan in onze TT Kempen Next Gen groep? Deze groep is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar die nood hebben aan net dat tikkeltje meer. Wij bieden extra trainingen aan bovenop de club en provinciale werking en proberen daarbij onze uren af te stemmen op deze organisaties zodat er geen andere trainingen hoeven weg te vallen.

Inbegrepen in dit pakket Next Gen zit:

 • 1 uur individuele training met één van onze trainers
 • 1 groepstraining naar keuze samen met de Top Team Kempen groep
  • Maandag 16.30 – 18.30: Breda
  • Dinsdag 18.00 – 20.00: Turnhout
  • Woensdag 18.30 – 20.00: Gierle
  • Zondag 10.00 – 12.00: Merksplas
  • 1 next gen training met de leeftijdsgenoten op vrijdag tussen 16.00 en 18.00 (aankomst spelers tussen 16.00 en 16.30)

Kostprijs voor dit pakket per maand = 175 euro. Bovenop dit pakket krijgen de spelertjes bij start een TT Kempen next gen shirt, TT Kempen short, TT Kempen vest en lange broek.

Heb je een talentvolle zoon of dochter? Voel je dat er bij jou kind net iets meer mogelijk is? Is jouw zoon of dochter 6 tot 9 jaar oud en gebeten door balsport? Schrijf hem dan snel in voor onze TT Kempen next Gen groep. Wij garanderen snelle vooruitgang en veel spelplezier! Veel tafeltenniservaring is er niet vereist!

Meer informatie via info@ttkempen.be! Inschrijven maar!

DEEL DIT BERICHT:

0
  0
  Winkelwagen