TT Kempen

Internationaal tornooi Namen

Voor de eerste keer trokken we met enkele van onze spelers naar het internationale tornooi van Namen. Dit tornooi zorgt voor een mooie afwisseling in deze vakantieperiode. Gedurende de rest van de week zullen de spelers proberen enkele zaken aan te scherpen met een stage te Merksplas. De resultaten waren wisselend te Namen maar we merkten wel dat de groep er stond. Er werd geconcentreerd toegeleefd naar de wedstrijden, met de nodige ernst. Bovendien waren er ook enkele positieve uitschieters.

 • Bram Beerts (Meerdaal Leuven): deze talentvolle kerel ging mee als gastspeler bij TT Kempen. Hij deed het voortreffelijk met een 4de plaats. Bram was heel zenuwachtig maar heeft hopelijk nu wat ervaring opgedaan om de komende tornooien NOG sterker voor de dag te komen.
 • Joppe Moorkens (Gierle): na enkele nipte wedstrijden kon Joppe tevreden terug kijken met een 9de plaats. Joppe speelde rustiger en gecontroleerder dan anders. Dat wordt de sleutel voor toekomstig succes.
 • Ella Aelst (Turnhout): tornooiwinst voor Ella in haar leeftijdsreeks. Ella speelde een mindere eerste dag maar kon zich herpakken op dag 2. Ze won dan ook vrij vlot haar finale!
 • Kathe De Meyer (Turnhout): Kathe had een wat aarzelend tornooibegin maar kon uiteindelijk nog positief eindigen met een 3de plaats. In de laatste wedstrijd won ze nog van de speelster waar ze in de poule van verloor.
 • Thomas Vertommen (Schulen): Thomas speelde heel wat degelijke wedstrijden! We merken echter wel dat hij dit niet altijd kan volhouden gedurende de hele dag. Thomas eindigde op een 9de plaats in zijn leeftijdscategorie maar speelde volgens ons de beste wedstrijd van het tornooi.
 • Lynn Schijven (Tios): Lynn deed voordien al wel eens mee in Namen en houdt hiervan heel wat mooie momenten over. In de rally en in tempo speelt Lynn zeer degelijk. Het valt echter op dat haar kwaliteit op de eerste bal de hoogte in moet. Het werd een moeilijk tornooi voor Lynn met een 10de plaats.
 • Seppe Van Beurden (Merksplas – Tios): Seppe heeft grote stappen gezet de laatste weken. Hij wint regelmatig van de lagere B spelers en doet echt mee op niveau B4/B2. De sterkere juniors in België krijgen het steeds moeilijker. Tegen Noa Baekelandt (B4, Namen) kon hij bv. een 5de set afdwingen. Seppe eindigde uiteindelijk op een 8ste plaats in de reeks.

TT Kempen heeft vooral gekeken, geluisterd en geleerd. We weten opnieuw wat beter waarmee we aan de slag kunnen gaan bij elke speler afzonderlijk. In het totaalklassement eindigden we 9de op 13 delegaties! Naast onze eigen resultaten geven we ook nog de knappe resultaten mee van Per Gevers en Temperance Tang. Zij volgen af en toe ook enkele trainingen bij TT Kempen. Beide spelers wonnen knap hun eigen reeks!

Volgende week zondag staat het nationale jeugdcriterium fase 2 op het programma! Deze week nog even degelijk trainen…daarna terug op weg richting nieuwe uitdagingen.

DEEL DIT BERICHT:

0
  0
  Winkelwagen