TT Kempen

Nieuw bij TT Kempen: High Performance Group

We organiseren reeds trainingen voor talentvolle jeugd, individuele trainingen voor spelers van alle niveaus en leeftijden maar ook groepstrainingen voor iedereen. Behalve…voor de absolute top. Om dit gat te dichten starten we op 17 november met een gratis testtraining
te Turnhout voor A en B0 spelers. Na deze eerste testsessie zullen er vanaf de eerste week van december elke week op donderdagnamiddag 2 sessies doorgaan voor spelers van het allerhoogste niveau.

Deze sessies zullen begeleid worden door een trainer van TT Kempen en ook multiball zal een plaats krijgen binnen de namiddag. Het is de bedoeling om sterke spelers samen te brengen zodat zij in optimale omstandigheden kunnen timmeren aan hun weg naar de top. Verschillende binnenlandse en buitenlandse spelers toonden ondertussen reeds interesse. We maken ons dan ook sterk dat onze ligging, dichtbij de Nederlandse grens en haalbaar vanuit Duitsland, perfect is voor deze organisatie.

Met deze stap hopen we het eerste trainingscentrum te zijn in de regio richting echte professionalisering. In andere landen zijn er verschillende van deze centra waarbij de absolute top samenkomt om op een sterke manier te trainen. Bovendien zorgt deze stap ervoor dat onze sterkste jonge spelers ook zicht hebben op een uitdaging, op een nieuwe sterke groep, op een manier om verder te blijven evolueren. We willen absoluut proberen om voor iedereen tafeltennis op niveau aan te bieden. We willen daarbij ook absoluut proberen om zo hoog mogelijk te mikken voor iedereen.

Indien dit project succesvol kan starten dan zal na evaluatie een 2de trainingsdag worden toegevoegd vanaf het volgende seizoen. Hierbij proberen we ook een avondtraining te integreren. Heb je interesse om deel te nemen? Mail gerust naar info@ttkempen.be of neem contact op met Pieter Geerts of Robin Devos.

Wil je meer weten over al onze mogelijkheden? Bekijk de website ttkempen.be! Daarnaast staat hoofdtrainer Pieter Geerts ook altijd klaar voor meer uitleg.

 

DEEL DIT BERICHT:

0
    0
    Winkelwagen