TT Kempen

Zomeren bij TT Kempen

Wil je graag het verschil maken tijdens de zomerperiode? Wil je klaar zijn tegen het nieuwe seizoen? Bij TT Kempen zijn er heel wat mogelijkheden tijdens de zomerperiode. We bieden alle niveaus de kans om te trainen tijdens de volgende momenten:

  • Dinsdag: 19.00 – 20.30 te Turnhout voor D6 tot C4
  • Dinsdag: 20.30 – 22.00 te Turnhout voor C2 tot A
  • Woensdag: 18.30 – 20.00 te Gierle voor jeugdspelers van alle niveaus
  • Woensdag 20.00 – 21.30 te Gierle voor NG tot E0
  • Zondag 10.00 – 12.00 te Merksplas voor jeugdspelers van alle niveaus

Jeugdspelers zijn ook welkom in de klassementsgroepen. Zij hebben dus de kans om 3 keer door te trainen doorheen de zomerperiode indien gewenst. Inschrijven kan via deze link.

Op de kalender klik je op de juiste training. Bij die training kies je voor een losse training (10 euro per uur) of de gehele sessie (65 euro voor 8 trainingen). BELANGRIJK: de klassementsgroepen laten we enkel doorgaan indien we op voorhand minstens 5 inschrijvingen hebben voor de gehele reeks. De jeugdtrainingen op woensdag en zondag zullen zeker blijven doorgaan. Bij de trainingen jeugd kan ook enkel  ingeschreven worden per losse deelname en niet voor de gehele reeks.

Wees er snel bij! Wij hopen natuurlijk op heel wat deelnames.

DEEL DIT BERICHT:

0
    0
    Winkelwagen