BOEK NU JE SPORTKAMP

BOEK NU JE SPORTKAMP

TT Kempen organiseert heel wat sportkampen dit jaar in Merksplas en in Ravels. In de paasvakantie gaat er een tenniskamp door op beide locaties, in de zomervakantie organiseren we 2 tornooistages voor de meer gevorderde speler. In de 1ste week van augustus zal er op elke locatie ook een tenniskamp doorgaan. Bij al deze activiteiten is er ook een kleuteraanbod in de voormiddag. BELANGRIJK: voor de tornooistages (1ste 2 weken van juli) mogen spelers uit Merksplas ook deelnemen aan het tornooikamp in Ravels en omgekeerd.

Inschrijven kan via de website van TT kempen door naar kalender te gaan en te zoeken op datum OF door hier te klikken en het juiste kamp te selecteren. Wanneer je aan meerdere kampen wil deelnemen dan mag je de code “2kampen’ ingeven (bij 2 kampen) of ‘3kampen’ ingeven (bij 3 kampen). Op die manier wordt het extra kortingsbedrag meteen verrekend. Deze laatste actie is niet geldig voor kleuters, zij betalen gewoon telkens 50 euro.

Hopelijk tot snel, wij kijken samen met Titi de aap uit naar 2022 vol sport en spelplezier bij TT Kempen. Vergeet echter ook niet je lidgeld te betalen voor één van beide clubs! Dit is noodzakelijk om deel te mogen nemen aan de tenniskampen (lidgeld Merksplas = 30 euro tot 16 jaar, lidgeld Ravels = 25 euro tot 14 jaar en 30 euro vanaf 14 jaar).

Related Posts