TT Kempen in Nederland?

TT Kempen in Nederland?

We merken de laatste maanden steeds meer interesse vanuit Nederland voor onze trainingen. Om die reden willen we bekijken wat de mogelijkheden zijn volgend seizoen om onze werking meer uit te breiden bij onze noorderburen. We mogen gerust stellen dat we resultaten halen met onze top team pakketten binnen Belgiƫ en hopelijk kunnen we ook een verschil maken voor de Nederlandse spelers.

Concreet wil dit zeggen dat we bij genoeg interesse starten vanaf september met 2 trainingen in de regio Breda/ Tilburg/ Eindhoven. Daarnaast zal er ook een 3de training doorgaan in Belgiƫ samen met alle Belgische spelers. Nederlandse spelers kiezen in de toekomst zelf of ze gaan voor losse trainingen, een minimumpakket (enkel de groepstrainingen), mediumpakket met ook 1 individuele training + kine, servicetraining, mentale en conditie of een maximumpakket met nog een uur individuele training extra en tornooibegeleiding. Vergeet daarbij ook onze internationale kansen niet voor de spelers.

Om te bekijken hoeveel interesse er is werkten we reeds enkele testtrainingen uit in Tilburg en Breda. Wil je als Nederlandse speler graag meer begeleiding? Schrijf je dan in via een mailtje naar info@ttkempen.be of via de website/kalender/testtraining in Nederland. De kostprijs bedraagt 15 euro per training.

Hopelijk tot dan!

Related Posts