TT Kempen

Tafeltennis + hogere studies – mogelijkheden bij TT Kempen

Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd door een talentvolle Nederlandse speler: Imre Hedemann. Deze jonge gast zit in zijn laatste jaar “middelbaar” in Nederland en wou bekijken wat de mogelijkheden zijn om volgend jaar studie te combineren met tafeltennis. We gaven hem de mogelijkheden door qua studies in onze omgeving:

  1. Studeren in Turnhout: https://thomasmore.be/nl/campussen/studeren-turnhout
  2. Studeren in Geel: https://thomasmore.be/nl/campussen/studeren-geel
  3. Studeren in Antwerpen: https://www.uantwerpen.be/nl/studeren/aanbod/bachelor/

 

Om de combinatie te maken is studeren in Turnhout natuurlijk het makkelijkste. Langs de andere kant is Geel een 30 minuten met het openbaar vervoer en naar Antwerpen kan ook vrij eenvoudig met trein of bus (ongeveer 1 uur reistijd).

We namen contact op met een studentenhuis (https://www.studentenkamers-turnhout.be/) in de buurt voor een verdere samenwerking. Al snel werd duidelijk dat dit geen enkel probleem vormt. We konden Imre dus snel een verblijfsplaats geven voor het volgende seizoen waardoor we vanaf augustus met hem van start kunnen gaan.

Imre gaat de studie Sport en bewegen volgen bij Thomas More en daarnaast neemt hij een full time tafeltennispakket bij TT Kempen. Dit pakket bestaat uit een 20tal uren training per week. Door onze eigen zaal zal er daarnaast ook de mogelijkheid zijn om zelf extra sessies te organiseren indien gewenst. We kijken enorm uit naar deze samenwerking en voelen nu al dat Imre een meerwaarde zal zijn voor onze huidige talentvolle groep.

Met deze nieuwe stap zetten we verder in op tafeltennis voor iedereen! Vorig jaar organiseerden we voor middelbare scholieren pakketten waarbij er getraind kan worden tijdens de schooluren. Daarnaast werd er ook een samenwerking aangegaan met het internaat van het talententhuis. Dit jaar dus een nieuwe stap met mogelijkheden voor hoge school of universiteitsstudenten. Volgend seizoen zal onze focus gelegd worden op jonge kinderen om zo meer instroom te creëren.

Zijn er nog studenten met interesse? Contacteer ons zo snel mogelijk voor een gesprek en wij werken alles samen met jullie verder uit! We bekijken mee de mogelijkheden op studievlak, zoeken mee naar oplossingen qua verblijf EN bekijken ook de opties op tafeltennisvlak. Alle info via info@ttkempen.be.

DEEL DIT BERICHT:

0
    0
    Winkelwagen