TT Kempen

Welkom 2024: een jaar vol nieuwe plannen en ambities

Bedankt 2023,

een jaar waarin we ons trainingscentrum verder uitbouwden met meer spelers, kwaliteitsvolle trainingen en trainers EN knappe resultaten. Een jaar waarin we voor het eerst corona echt achter ons konden laten. Een jaar waarin we gestart zijn met Robin Devos als extra trainer, een samenwerking met het internaat Talententhuis in Turnhout aangingen EN een verdere uitbouw van onze structuur garandeerden om tafeltennis aan te bieden voor elk niveau. We begonnen met onze high performance werking, gingen de samenwerking aan met de Vlaamse tafeltennisliga EN bouwden onze band verder uit met clubs als TTK Gierle, TTK Turnhout en TTK Merksplas. Eind 2023 zaten we ook opnieuw samen met Killypong om ook daar samen verdere stappen te zetten richting de toekomst.

Wat kijken we uit naar 2024! WANT…we hebben groot nieuws! In de laatste weken van 2023 werden er nieuwe stappen gezet om onze structuur en onze werking naar een nog hoger niveau te tillen. We kochten een pand in Turnhout waar we vanaf augustus 2024 onze werking verder zullen uitbouwen! In dit pand kunnen we 4 tafels kwijt om te trainen, hebben we full time beschikking over de zaal, is er een bar aanwezig om mensen iets te drinken te geven EN kunnen we nu eindelijk echt van start gaan met onze winkel. We zullen in de mogelijkheid zijn om mensen deskundig advies te geven op het vlak van tafeltennis, op het vlak van materiaal, op het mentale, fysieke en conditionele vlak en nog zoveel meer. Bovendien krijgt TT Kempen met de aankoop van dit pand een eigen thuis waar de tafeltennisspeler centraal komt te staan.

Wat zijn onze doelstellingen hierbij:

  1. Kwaliteit van trainingen boven kwantiteit: een aanbod geven van diverse trainingen in kleinere groepen
  2. Uitbouw van ons materiaalaanbod met een eigen winkel
  3. Een thuis creëren voor elke tafeltennisser met studiemogelijkheden, rust, gezellige praatjes aan de bar, materiaal om te testen, spelers om tegen te trainen, mogelijkheden voor tornooien en competities, …
  4. We mikken met dit pand vooral op instroom van spelers! Multimove, benjamintraining, seniorensport, G-sport, start to tafeltennis, scholencompetities … allemaal zaken die we in dit pand willen en zullen aanbieden

 

Naast deze mogelijkheden en deze doelstellingen zullen we de samenwerking met de clubs in de omstreken blijven koesteren. We willen blijven inzetten op trainingen in de regio. We zijn deze clubs ook heel dankbaar voor het gebruik van de zaal de afgelopen jaren en we zullen hen zeker nog nodig hebben de komende jaren. Maar…2024 wordt een tafeltennisjaar zoals nooit tevoren! TT Kempen gaat all in op verschillende vlakken. Met ons eigen pand willen we zelf instroom blijven garanderen van nieuwe tafeltennissers zodat ons project ook op lange termijn leefbaar blijft! Wij geloven dan ook echt in tafeltennis als een life-time sport en willen daarom inzetten op alle leeftijden en niveaus. We willen zorgen voor een groei in het tafeltennislandschap zodat iedereen hier beter van wordt.

Laat maar komen 2024! Wij heffen het glas op de tafeltennissport! Santé en tot snel voor meer informatie ;-)!

DEEL DIT BERICHT:

0
    0
    Winkelwagen