Hup Nederland hup!

Hup Nederland hup!

We proberen telkens nieuwe zaken toe te voegen op onze trainingen. Onze werking gaat volgend seizoen opnieuw een volgende stap zetten met meer gerichte uren en meer mogelijkheden voor elke speler en elk niveau. Hierover communiceren we later meer. We merken hiervoor ook steeds meer en meer interesse vanuit Nederlandse hoek.

Enkele sterke jonge spelers vinden ondertussen de weg naar onze trainingen en pikken aan wanneer het voor hen het beste uitkomt. Op deze moment zijn het geen spelers die volledige pakketten nemen maar wel spelers die bekijken wanneer ze het beste in hun agenda kunnen aansluiten. Deze spelers behoren tot de subtop of zelfs top in Nederland en zijn blij om zich te kunnen meten met onze sterkste spelers. Bovendien zorgen zij dan op hun beurt voor een meerwaarde qua spelstijlen en niveau t.o.v. onze eigen Belgische jeugdspelers.

Schitterend vinden we het om deze kruisbestuiving tussen België en Nederland mee vorm te geven! Blij zijn we ook met de samenwerking en het contact met clubs als Belcrum, Tios, Westa, Tanaka…Niet dat we met alle clubs een rechtstreekse lijn hebben maar af en toe worden er ideeën uitgewisseld over spelstijlen, techniekaanpassingen of competitieresultaten. Daarnaast werd er ook al een initiatief genomen om een training op te starten 1 keer per maand in Nederland, afwisselend in Breda en in Tilburg.

Op deze manier zijn we ook beperkt gestart in België. Met sterke clubs die reeds ondersteuning geven aan talentvolle spelers maar merken dat ze tekort schieten op de hoeveelheid trainingen EN ook moeite hebben om genoeg goede spelers bij elkaar te brengen. Een extra aanbod bij TT Kempen zorgt dan bij veel van deze spelers voor net iets meer uitdaging en diepgang. Wij benadrukken dan ook graag de sterkte van de mensen in al deze clubs, het zijn zij vooral die zorgen voor het hoge niveau van de Nederlandse spelers.

Toch willen we ook laten horen dat de resultaten nu opvallend zijn. Lynn Schijven (Tios) staat ondertussen op nr. 1 bij de Nederlandse meisjes onder 15 jaar. Amy Schoen (Tanaka / Belcrum) behaalde een aantal werken geleden een A licentie en spelers als Rune Kemmeren (Tanaka), Theo Janssen (Tios) en Tobias Van Geffen (Tanaka) evolueren zeer sterk technisch. Bovendien krikken zij ook steeds meer en meer hun winstmatchen op. Daarnaast bekeken we ook de speelstijl van een Anne Fleur Hamaekers en door daar wat aan te wijzigen groeit haar zelfvertrouwen enorm en heeft ze nu een echt plan. Opnieuw met resultaat, zij eindigde afgelopen weekend 3de in de reeks onder 15 jaar te Nederland.

We willen zeker deze resultaten niet aan ons toe-eigenen! Wel merken we dat deze spelers graag komen trainen, zich goed voelen, gemotiveerd zijn en graag willen bijleren. Een mengeling die zorgt, samen met hun clubwerking, voor leuke nieuwe resultaten. Binnen 2 weken bekijken we zelfs internationaal waar onze grenzen liggen. 9 Belgische spelers en 6 Nederlandse spelers zullen deelnemen aan het internationale tornooi van Linz. We kijken er allemaal enorm naar uit.

Nog talentvolle spelers die interesse hebben om samen te werken of te proeven van internationale ambities? Geef ons een seintje via info@ttkempen.be of via 0498 11 23 89. Wij bekijken graag mee de verschillende mogelijkheden! Houd daarnaast de website in de gaten…volgend jaar zal er een wekelijkse training doorgaan in Nederland. We hopen daar nog meer nieuwe gezichten te kunnen begroeten.

Related Posts