Welkom Robin Devos bij TT Kempen

Welkom Robin Devos bij TT Kempen

Met TT Kempen blijven we mikken op de verbetering van de tafeltennissport voor iedereen. Enige tijd geleden namen we contact op met Robin Devos over een eventuele samenwerking. Deze werd later snel concreet in een halftijds contract als trainer bij TT Kempen. Robin zal extra ondersteuning bieden aan de talentvolle groep spelers van het TOP TEAM KEMPEN project. Hij moet met zijn internationale ervaring dat tikkeltje extra bieden aan de sterkere jeugdspelers.

Robin Devos is natuurlijk een natuurlijk een grote naam in de tafeltenniswereld. Robin won meermaals de Vlaamse kampioenschappen en was ook al vice-kampioen van België. Bovendien stond Robin een aantal jaren geleden nog 90ste op de wereldranking. Hij zal naast zijn halftijdse job als trainer ook zijn ambities blijven waarmaken bij Jülich in de 2de bundesliga. De honger naar internationale successen blijft ook groot. Het is de bedoeling om met een flexibel rooster al zijn ambities, als trainer en als speler, te blijven nastreven.

Robin is ook afkomstig uit de Kempen en net dat sprak hem zeer hard aan in het project. “Het voelt een beetje als thuiskomen” liet hij optekenen. Clubs als Merksplas, Zoersel, Gierle en Turnhout waren de clubs waar ik het meeste naartoe moest in mijn jeugdjaren. Het doet me dan ook plezier om de talenten uit deze regio te ondersteunen in hun weg naar de top.

Interesse in training binnen het Top Team Project of voor training bij TT Kempen van Robin Devos? Geef ons gerust een seintje via info@ttkempen.be.

Related Posts