Zomerstage tafeltennis voor jeugd bij TT Kempen

Zomerstage tafeltennis voor jeugd bij TT Kempen

Beste tafeltennisvrienden,

Velen kijken er al reikhalzend naar uit! Ook dit jaar zal er een jeugdstage georganiseerd worden te Gierle. Net als de andere jaren werken we met halve dagen. De stage gaat door van 10 tot en met 14 augustus.

In de voormiddag zijn alle jeugdspelers welkom van geboortejaar 2008 en jonger. In de namiddag werken we met leeftijd 2007 en ouder. Let op! Het is altijd mogelijk dat we de groepen wat veranderen door het niveauverschil. Daarnaast zullen we ook bij te weinig inschrijvingen enkel in de voormiddag de stage laten doorgaan waarbij de 2 groepen dan worden samen gevoegd.

Laat ons echter hopen op heel veel inschrijvingen! Wij hebben er zin om de jeugd een goede voorbereiding te geven voor het nieuwe seizoen!

Kostprijs: 60 euro voor de hele / volledige week (wel dus halve dagen) – losse inschrijvingen kosten 20 euro per halve dag! Inschrijven via : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2VUOAqp0clCmU7kxVrN3YvdlW9O5uVhaizZ3MgRiWldW-tg/viewform?usp=sf_link

Vul alle gegevens in – stort daarna het juiste bedrag op BE68 7360 5958 4134 – later krijgt u nog een bevestigingsmail toegestuurd.

Tot snel!

TT Kempen