Word jij lid van ons TOP TEAM?

Word jij lid van ons TOP TEAM?

Beste mensen,

Twee jaar geleden werd er voorzichtig gestart met wat individuele trainingen en groepstrainingen voor clubs. Ondertussen werd er al een hele werking uit de grond gestampt waar verschillende spelers hun weg in vinden – Top Team Kempen genaamd. Wij willen blijven verbeteren, blijven groeien en blijven zorgen voor ondersteuning. Als organisator benadruk ik ook graag nog eens dat wij geen club zijn! Het is onze bedoeling om spelers beter te maken zodat de clubs daar de vruchten van plukken. Clubs moeten proberen hun spelers zo goed mogelijk te begeleiden – wij willen net dat extra’s bieden met sterke groepstrainingen op een hoog niveau – gerichte individuele trainingen – mentale/conditie en kine-begeleiding…zodat tafeltennis bekeken wordt als een professionele sport!

Het afgelopen jaar trainden er een 6 tal spelers vast mee in onze Top Team Kempen groep. Geregeld pikten ook C en D spelers aan voor een extra training zodat er vaak een groep van een 10 tal spelers deelnam. Het volgende jaar willen we nog stappen zetten, we willen onze groep uitbreiden naar een hoger niveau en kijken daarbij richting de Antwerpse clubs en over de grens. Het is de bedoeling om uit te groeien tot het trainingscentrum in de omstreken waar alle niveaus terecht kunnen voor een goede ondersteuning.

TT Kempen heeft afspraken met enkele Nederlandse spelers om ook geregeld aan een training deel te nemen. Daarnaast starten we ook met de groep Top Team Antwerpen zodat de verplaatsingen voor iedereen doenbaar blijven. We zullen het hetzelfde doen en organiseren dan in de Kempen, namelijk:

  • 6 uur groepstraining : 2 uur op zaterdag de 2 groepen samen
  • 1 uur conditietraining
  • 1 uur kine-begeleiding
  • 1 uur per maand mentale training
  • aanvullende individuele trainingen

Alle informatie vind je op de affiche. We geven ook graag de progressie mee van enkele spelers die dit jaar regelmatig bij ons getraind hebben. Er zijn nog verschillende andere voorbeelden maar deze spelers trainden allemaal gemiddeld 4 tot 10 uur mee bij TT Kempen en dit met resultaat! 

Wil u ook deel uitmaken van onze TOP TEAM groep volgend jaar in Antwerpen of in de Kempen? Neem dan snel contact op met hoofdtrainer Pieter Geerts via info@ttkempen.be of 0498 11 23 89. Nadien volgt een gesprek om alle doelstellingen en verwachtingen duidelijk te maken. Daarna zorgen wij ervoor dat iedereen kan groeien tot het nationale niveau in België. 

De nieuwe groep in Antwerpen zal starten vanaf september 2020 – ze kunnen echter voordien al wel aansluiten voor extra trainingen in de groep van de Kempen. 

Hopelijk horen we snel iets van jullie!

Pieter Geerts / TT Kempen