Winkel TT Kempen Killypong is geopend

Winkel TT Kempen Killypong is geopend

Vanaf begin augustus start TT Kempen Killypong. Het is de bedoeling om spelers uit de regio Kempen en omstreken vlot te kunnen voorzien van materiaal. Met verschillende clubs werden er al concrete afspraken gemaakt. De nieuwe zaal met winkel is nog niet klaar, hiervoor hopen we op de start van het seizoen 2020-2021. Er zal echter al wel een kleine ruimte voorzien worden dit seizoen om met TT Kempen Killypong van start te gaan.

TT Kempen Killypong zal geopend zijn vanaf september op de volgende momenten:

– maandag 10.00-12.00
– dinsdag 18.00 – 20.00
– woensdag 14.00 – 16.00
– donderdag gesloten
– vrijdag op afspraak
– zaterdagvoormiddag tijdens competitiewedstrijden jeugd
– zaterdagnamiddag 14.00 – 16.00
– zondag gesloten

In augustus zal de winkelruimte nog niet open zijn maar kan er al wel besteld worden via onze webshop, info@ttkempen.be of via 0498 11 23 89.
Indien u nog vragen heeft – gebruik hetzelfde nr en mailadres.

Ten gepaste tijde zal er een evaluatie gemaakt worden van deze openingsuren. Wijzigingen zullen ook altijd gepubliceerd worden op de website. Website? Jawel hoor, wij werken inderdaad ook met een webshop. U kan uw bestellingen doen via de volgende pagina: https://ttkempen.be/winkel/

Hopelijk tot snel! Wij kijken er alvast naar uit om u het juiste advies te geven! Indien u op de webshop niet uw keuze kan vinden, neem gerust contact met ons op dan zorgen wij ervoor dat het wordt toegevoegd aan ons assortiment.

PS. Onze webshop heeft nog geen enkele bestelling ontvangen. De eerste speler die via de webshop bestelt ontvangt een waardebon van 20 euro van TT Kempen.