Verrassing! Prettige feestdagen met een waardebon van TT Kempen!

Verrassing! Prettige feestdagen met een waardebon van TT Kempen!

Tafeltennis is een passie waar je altijd en overal mee bezig bent! Testen van verschillende materialen, nadenken over spelstijlen, veranderen van je eigen techniek, topspelers van België en internationaal mee volgen, je inzetten voor clubtrainingen en/of clubactiviteiten…er valt zoveel te beleven.

TT Kempen biedt heel wat aan! Wij willen tafeltennis voor iedereen en om die reden mikken we op een breed publiek. We beschikken over materiaal voor elk niveau en bieden trainingen aan voor elk niveau en voor verschillende doelgroepen. Daarnaast willen we de sport ook breder kenbaar maken door het geven van initiaties. Eén van de volgende dagen zal ons aanbod in de winkel ook worden uitgebreid met nieuw pedagogisch tafeltennismateriaal. Dit materiaal kan worden gebruikt om met jonge kinderen aan de slag te gaan.

Wil je echter verrassend uit de hoek komen bij je tafeltennisvrienden met de feestdagen? Dan is een waardebon van TT Kempen misschien een goed idee. Geef hen een cadeaubon waarbij zij zelf bepalen wat ze ermee doen. Dit kan variëren van een trainingssessie tot het aankopen van materiaal. Plezier gegarandeerd voor elke tafeltennisliefhebber.

Tot snel,
TT Kempen