TT Kempen en Killypong zorgen samen voor uw materiaal

TT Kempen en Killypong zorgen samen voor uw materiaal

TT Kempen maakte vorige week zijn plannen bekend rond de nieuwe zaal die samen met TTK Turnhout wordt gezet. Wij zijn zeer blij met deze samenwerking. Deze zaal zal zorgen voor vele mogelijkheden: individuele trainingen, groepstrainingen, fysiek werk, …

Om ons project te doen slagen en om de regio sterker te maken ontbrak er nog één belangrijk deeltje, namelijk het leveren van materiaal. In de regio lieten al heel wat clubs zich ondersteunen door Killypong. In de nieuwe bouw zal een kleine winkelruimte voorzien worden voor TT Kempen die met de ondersteuning van Killypong zal zorgen voor al het nodige materiaal.

In de maanden juli en augustus kan u via info@ttkempen.be bestellingen doen of via Pieter Geerts (0498 11 23 89). Vanaf de maand september zal er voor het seizoen 2019-2020 een kleine ruimte voorzien worden in het lokaal van TTK Turnhout om de winkel op te starten. Openingsuren van de winkel zullen snel op onze website verschijnen. Tegen het seizoen 2020-2021 hopen we dan effectief een winkelruimte te hebben in de nieuwe zaal voor TT Kempen Killypong. Online zal er in de zomervakantie hard gewerkt worden aan de webshop.

Er zal dus heel wat mogelijk zijn via TT Kempen Killypong.
Wij helpen u graag verder! Meer info via ttkempen.be of info@ttkempen.be!
Wil u graag een gesprek over een mogelijke samenwerking? Neem gerust contact op!