Top Team Kempen draait op volle toeren

Top Team Kempen draait op volle toeren

Top Team Kempen heeft de bedoeling om jonge tafeltennissers zo professioneel mogelijk te begeleiden. Er kan gekozen worden voor verschillende pakketten waarbij groepstraining, individuele training, conditietraining, coaching, mentale training en kine-begeleiding wordt geïntegreerd. Telkens worden deze sessies bijgestaan door professionele begeleiders met een diploma en sterke sparring. Het filmpje geeft je een voorbeeld van de kine-begeleiding.

Het niveau op de trainingen ligt hoog, met zeer veel inzet. Het is de bedoeling om op termijn op het nationale niveau in België potten te breken. De eerste resultaten zijn binnen in competitie en het gaat zeker de goede richting uit. D spelers die van C spelers beginnen te winnen, mooie resultaten op tornooien, … maar ook vooral een zeer sterke technische evolutie en een goede algemene vorming. We denken breed waardoor iedereen kansen heeft om te groeien op zijn eigen tempo.

Op de foto zie je spelers die regelmatig meetrainen, al zijn er ook nog enkelen die ontbreken. Indien je ook graag eens aansluit op deze trainingen dan ben je elke dinsdag (17.30 – 19.30), woensdag (13.30 – 15.30) en zaterdag (13.30 – 15.30) welkom om mee trainen. Stuur ons even een mailtje met de vraag voor extra trainingen naar info@ttkempen.be. Alle spelers betalen 15 euro per losse training of krijgen een apart pakket. Volwassenen zijn ook welkom.

Voor onze kerngroep is het nu aftellen naar het nationaal jeugdcriterium van volgend weekend. Reeds enkele weken hebben we toegewerkt naar dit evenement. De volgende mentale sessie nu zaterdag zal ook voor een deel hieraan aandacht besteden.
Tot snel!