Tennis voor iedereen bij Merksplasse tennisclub

Tennis voor iedereen bij Merksplasse tennisclub

In samenwerking met TT Kempen organiseert de Merksplasse tennisclub heel wat tennisactiviteiten voor verschillende doelgroepen.

  1. Start u met tennis en heeft u meteen nood aan enkele lessen. Schrijf dan zeker in voor onze start to tennisformule. Het lesgeld van 30 euro wordt nadien afgetrokken van uw lidgeld indien u lid zou worden.
  2. Heeft u zin om iets aan u conditie te doen? Neem dan zeker deel aan de cardio-trainingsessies die doorgaan de laatste vrijdag van de maanden april, mei, juni, juli en augustus. Kostprijs eveneens 30 euro.
  3. Bent u al lid en wil u dit jaar uw niveau wat opkrikken. Neem dan deel aan de volwassenstage waarvoor er 2 weken werden uitgetrokken. Een week gaat door in april, een week gaat door in mei. U kan kiezen om deel te nemen in 1 of 2 weken.
  4. Hebben uw kinderen beweging nodig tijdens de vakantieperiode? Er is een heel aanbod voor kleuters, lagere school kinderen en pubers tot 18 jaar. Bekijk ook deze mogelijkheden.

Inschrijven en info kan via deze link: ttkempen.be/tennis/trainingen/stages

Klik daarna door op de juiste keuze, vul het formulier in en…tennissen maar!

Opmerking: voor de jeugdstages en volwassenstages kan u enkel inschrijven indien u reeds lid bent bij de Merksplasse tennisclub. Voor de jeugd betaalt u 25 euro indien geboren in 2012 en later. Indien geboren in het jaar 2002 tot 2011, dan betaalt u 45 euro inschrijvingsgeld. Inbegrepen in het lidgeld zit vrij tennissen, verzekering en clubactiviteiten.