Nieuwe openingsuren TT Kempen = nieuwe start TT Kempen

Nieuwe openingsuren TT Kempen = nieuwe start TT Kempen

TT Kempen staat in het nieuw. Na behelpen in de kleedkamers van de zaal van TTK Turnhout zetten we nu een nieuwe stap. Omdat de nieuwe gedeelde zaal jammer genoeg vertraging oploopt heeft TT Kempen tijdelijk een nieuwe plaats gekregen binnen het lokaal. Er ontstond een knappe (maar wel kleine) winkelruimte links bij het binnen komen van de zaal. Iedereen kan vanaf nu dus rubbers, houtjes, schoenen, sporttassen, kledij komen bekijken en kiezen.

Ondertussen werden er ook nieuwe afspraken gemaakt met enkele clubs. We zijn blij in de Kempen stappen te zetten en willen blijven ontwikkelen. Mensen die materiaal willen testen mogen gerust een seintje geven, wij bekijken wat er mogelijk is. Vergeet ook daarnaast ons trainingsaanbod niet. Wij willen IEDEREEN, elk niveau en elke leeftijd, aan het tafeltennissen krijgen!

Nieuwe openingsuren:
– maandag: gesloten
– dinsdag: 13.30 tot 17.00
– woensdag: 18.00 tot 20.00
– donderdag: 13.30 tot 17.00
– vrijdag: elke competitieavond tussen 19.00 en 22.00
– zaterdag: op afspraak
– zondag gesloten

Indien u iets wil bestellen kan dat via 0498 11 23 89 (Pieter Geerts) of 0486 52 82 22 (Nick Van Camp). U mag ook altijd mailen op info@ttkempen.be. Bestellen via de website is ook mogelijk maar we geven wel graag mee dat onze online shop nog niet helemaal up to date is. U kan van alle merken materiaal bij ons bestellen (dus niet enkel wat er op de website staat). Enkel aankoop van butterfly is niet mogelijk.

Hopelijk tot snel!
TT Kempen