Mooie vooruitzichten richting BK na knap NJC

Mooie vooruitzichten richting BK na knap NJC

Het hele jaar door wordt er gewerkt richting de verschillende nationale evenementen. Er werden al enkele hoopgevende resultaten behaald de vorige criteriums en ook deze keer speelde TT Kempen zich duidelijk in de kijker. We overlopen even de knappe resultaten!

 

Per Gevers: Nee hoor, Per wordt niet gevormd door TT Kempen. Per traint de hele week mee op de topsportschool en zet daar grote stappen. Per volgt echter wel 1 keer per maand een mentale training en probeert daarmee op dat vlak een verschil te maken. Blijkbaar werkt het ook aangezien Per al zijn wedstrijden won in divisie 3 bij de jongens en volgend jaar mag aantreden in 2de divisie.

Siebe De Winter: Siebe wist tijdens het vorige criterium te stijgen naar divisie 3 en wist ook nu weer zeer goed zijn plan te trekken. Voor de allereerste keer lukte het Siebe zelfs om een B6 te winnen. Siebe eindigde op plaats 3 na 2 verloren 5 setters maar mag trots zijn op zijn progressie van de laatste maanden.

Vitja Lutsenko: Bij Vitja was het afwachten hoe hij zijn overstap van de miniemenreeks richting de cadettenreeks zou verteren. Vitja speelde bij momenten knap tafeltennis maar had ook moeilijkere momenten. Langs de andere kant bleek wel dat hij op het einde van de dag nog beslag kon leggen op de 2de plaats in divisie 4. Vitja kan dus als 2de jaars miniem volgend jaar starten in de 3de afdeling.

Thomas Vertommen: Thomas had tijdens het vorige criterium ongelooflijk goed gepresteerd. Hij hoopte opnieuw om deze keer dezelfde resultaten te behalen. Met 2 forfaits was behoud geen enkel probleem maar daarnaast speelde Thomas ook heel wat nipte wedstrijden. Jammer genoeg vielen deze wedstrijden vaak ook naar de verkeerde kant. Thomas verloor 3 wedstrijden in 5 sets, maar daarnaast kon hij nog wel 1 wedstrijd winnen. Thomas mag trots zijn op de resultaten van dit jaar op de NJC’s!

Jelle Campers: Jelle had het de vorige keren moeilijk op het NJC en ook nu zou het niet eenvoudig zijn met enkele opkomende jonge talenten. Emotioneel was Jelle deze keer een pak stabieler en dat zorgde ook voor veel betere resultaten. Jelle knokte knap, met af en toe wat concentratieverlies, richting een 2de plaats. Hopelijk kan hij de volgende keer een goede start maken bij de cadetten.

Maithe Belmans: spijtig genoeg moest Maithe forfait geven door blessure. Vanaf deze week begint Maithe terug te trainen! We kijken er allemaal naar uit.

Lauren Boogers: Lauren moest in een poule met lagere klassementen omgaan met de druk. Er werd verwacht dat ze zou kunnen stijgen maar in het verleden deed die druk haar in ieder geval niet beter spelen. Deze keer was Lauren echter bij de les en won ze al haar wedstrijden vrij eenvoudig. Lauren wist knap naar de 2de divisie te stijgen.

Lessia Lewyckyj: De laatste weken speelt Lessia op training soms op een ongelooflijk niveau. Tijdens wedstrijden kan ze dit niveau echter nog niet helemaal vasthouden en net dat werd nu de uitdaging. Lessia speelde nog wat wisselvallig maar haar niveau was wel veel constanter dan voorheen. Lessia won al haar wedstrijden eenvoudig en stijgt van afdeling 4 naar afdeling 3. Van haar hebben we alvast het laatste nog niet gezien.

Kathe De Meyer: Hetzelfde verhaal bij Kathe die de laatste tijd een mooie technische evolutie maakt. Zou ze dit ook verder kunnen zetten tijdens wedstrijden? Ook Kathe krikte haar niveau op en speelde enkele zeer goede wedstrijden. Door dit goede niveau eindigde Kathe op een knappe 2de plaats in haar poule.

Ella Aelst: Na een lange periode van ziek zijn was het afwachten hoe Ella de vele matchen zou verteren. Daarnaast was het ook wat raden naar haar niveau. Ella heeft zeker al beter gespeeld maar stilletjes aan werd haar niveau beter. Uiteindelijk eindigde Ella op een 4de plaats in de 6de divisie. 

Knap gespeeld allemaal! Op naar het BK binnen 2 weken…benieuwd naar de resultaten daar maar vooral benieuwd naar de progressie die we maken op weg naar onze doelen. Het BK is er daar eentje van!