Merksplasse jeugd verovert de kust

Merksplasse jeugd verovert de kust

TT Kempen begeleidt 2 spelers van TTK Merksplas. De bedoeling is om de komende jaren ook meer spelers vanuit andere clubs te begeleiden. Dat tafeltennis leeft in de Kempen weten we al even maar nu volgen ook de resultaten. Klaas Adriaenssen klopte zijn eerste D4 speler op het tornooi en voegde er daarna nog een E0 spelers aan toe. In de E reeks verloor Klaas echter (na matchbal te hebben gehad) van de latere winnaar. Klaas stond ook met een zilveren medaille op het podium bij de jongens preminiemen.

Jelle Campers liet vorige week mooie zaken zien in Oostende en trok deze lijn knap door. Hij stond in Wenduine op het podium door te winnen in de reeks miniemen, halve finale te halen in de reeks D en halve finale te halen in de reeks D4/D6. Verschillende hoger geklasseerde spelers gingen voor de bijl.

Morgen gaat onze eerste stage door met 29 spelers uit verschillende clubs. Indien er nog meer spelers interesse hebben voor extra begeleiding (in groep of individueel) – stuur een mailtje naar info@ttkempen.be.