Margo Degraef versterkt trainersteam TT Kempen

Margo Degraef versterkt trainersteam TT Kempen

Drukke tijden bij TT Kempen met heel wat spelers die extra training willen. We zien iedereen graag komen en proberen voor iedereen een oplossing te vinden. Daarnaast moeten we ook kijken naar het niveau van onze spelers en trainers en dat blijkt toch ook steeds meer en meer een uitdaging aangezien sommige spelers richting B-niveau beginnen door te groeien.
We gingen op zoek naar een oplossing en vonden die ook! Een oplossing met een ronkende naam: Margo Degraef!

Margo is de Belgische kampioene bij de dames van seizoen 2018-2019, B0 geklasseerd bij de heren, A3 bij de dames, 154 op de world ranking bij de dames, winnaar en deelnemer van heel wat internationale tornooien, lid van de nationale damesploeg … Margo neemt voor onze spelers en speelsters dus een schat van ervaring met zich mee.

Margo traint als sinds haar 11 jaar mee in de topsportschool van de Vlaamse tafeltennisliga. Vorig seizoen behaalde ze haar eerste trainersdiploma en haar master in “Business economics”. Met deze master gaat ze dit jaar halftijds aan de slag zodat er nog genoeg tijd over blijft om te trainen voor haar grote droom – deelnemen aan de olympische spelen. Margo blijft dus inzetten op haar tafeltennis carrière en wil ook verder groeien als trainster. Om die reden biedt TT Kempen haar een goede kans! Margo zal starten met enkele uren individuele training op zich te nemen en bekijkt samen met TT Kempen welke meerwaarde ze nog kan bieden in de toekomst.

Met de toevoeging van Margo hopen we een extra meerwaarde te kunnen geven aan onze opkomende spelers. We maken ons dan ook sterk dat we door samen te werken met trainers als Yannick Maes, Margo Degraef, Pieter Geerts en Nick Van Camp spelers van alle niveaus kunnen begeleiden. Interesse in een extra training? Geef gerust een seintje!

TT Kempen