Leuke start van Top Team Kempen en volwassenstage

Leuke start van Top Team Kempen en volwassenstage

Sinds begin augustus zijn de trainingen van Top Team Kempen van start gegaan. Bij de start wordt er vooral gewerkt rond explosiviteit op het fysieke vlak. Daarnaast wordt er gefocust op regelmaat bij het tafeltennissen. Hoofdtrainer op deze trainingen is telkens Pieter Geerts. Op dinsdag komt Yannick Maes telkens als sparring en 2de trainer de kinderen mee begeleiden. Op woensdag is het telkens Nick Van Camp die extra begeleiding geeft. Zaterdags zal het Laura Van Baekel zijn die de training mee geeft en nadien nog een kine-sessie eraan toevoegt. Een keer per maand heeft A trainer Tom Faes zich ook vrij gemaakt voor een training. Aansluitend zal hij telkens een mentale sessie geven.

U merkt, wij laten niets aan het toeval over en proberen iedereen zo optimaal mogelijk te begeleiden. Gedurende de eerste 2 weken hebben we al een 5-tal C en D spelers mogen begroeten die af en toe een training zullen mee pikken. Dit kan altijd, u betaalt hiervoor 15 euro. Wij willen een aanbod geven voor iedereen en voor onze talenten is het ook belangrijk om af en toe tegen andere spelers te trainen. Er wordt zeer hard gewerkt, men kijkt al uit naar de start van het seizoen.

Op 13-14-15 augustus ging in Turnhout een volwassen-stage door, telkens van 20.00 tot 21.30. Met 10 deelnemers kunnen we spreken van een succes. Op dag 1 wordt er verder ingegaan op de voorhand topspin. Dag 2 stond vooral in het teken van backhand topspin. Vandaag wordt de stage afgerond met opslag en ontvangst, gecombineerd met alle voorgaande facetten. Een leerrijke stage, dat staat vast. Hopelijk vinden steeds meer en meer mensen de weg naar TT Kempen.

Er zijn nog nieuwe projecten op til…daar hoort u later