Knappe resultaten op het internationale jeugdtornooi VTTL

Knappe resultaten op het internationale jeugdtornooi VTTL

Op het internationale jeugdtornooi van de Vlaamse tafeltennisliga waren er heel wat deelnemers met een link bij TT Kempen. Verschillende van deze spelers lieten zich positief opmerken. We geven hierbij even een overzicht.

– Ella Aelst haalde een behoorlijk niveau bij de meisjes 2010/2011 maar speelde af en toe nog wat wisselvallig. Uiteindelijk eindigde ze 4de op 5 deelnemers in deze reeks. Ella krijgt wekelijks een uurtje individuele training.

– Thomas Vertommen is één van de Vlaamse speerpunten en is lid van de VTTL-selectie. Vanaf het volgende seizoen zal TT Kempen hem begeleiden, gevraagd door de federatie, in zijn weg naar de top. Thomas behaalde een 10de plaats op 19 deelnemers in de reeks 2008-2009.

– Hetzelfde verhaal bij Kathe De Meyer. Volgend jaar zal ook zij extra trainingsuren krijgen gevraagd door de federatie. Kathe had een moeizame eerste dag met enkele nipte verliezen. Uiteindelijk kon ze in dag 2 nog beslag leggen op plaats 14 van de 17 bij de meisjes 2008-2009. Het had echter helemaal anders kunnen lopen wanneer je ziet dat Kathe op dag 1 met matchballen verliest tegen Lotte Nuyttens (VTTL) die nadien de finale speelde.

– Jelle Campers stapt volgend jaar in bij het Top Team Kempen. Di jaar kreeg hij al heel wat individuele begeleiding. De toekomst ziet er goed uit want Jelle speelde op een heel hoog niveau. Hij werd uiteindelijk 6de nadat hij verloor in de kwartfinale met 3/1 tegen de latere winnaar Per Gevers. Jelle liet zeer sterk tafeltennis zien.

Daarnaast zijn er ook nog Inthe Mermans, Per Gevers, Vitja Lutsenko, … die in het verleden al eens een training of stage meepikten. Inthe behaalde knap een halve finale, Per won zijn reeks en Vitja legde beslag op de bronzen medaille.

Knap werk van al deze verschillende spelers. Een pluim voor alle trainers, ouders en kinderen die met hen hebben gewerkt. Samen naar een hoger niveau, samen naar een betere begeleiding, samen naar meer tafeltennis!