Inschrijvingen tennisles mogelijk

Inschrijvingen tennisles mogelijk

Beste tennisvrienden,

Wat zijn we blij met deze nieuwe start! Vanaf maandag 4 mei zal het mogelijk zijn om terug te tennissen. We worden wat beperkt – aangezien dubbelspel bv. niet mogelijk is. Maar het zal toch al heel wat deugd doen om terug te sporten op het ons geliefde gravel-plein. Wij zijn zeer blij voor alle liefhebbers van deze sport.

Natuurlijk zijn we ook blij dat we terug zelf aan de slag kunnen. Het heeft even geduurd maar we kunnen jullie opnieuw verder helpen met onze technische, tactische en wie weet ook fysieke en mentale tips. Indien jullie graag tijdens de volgende periode tennisles krijgen op de Merksplasse tennisclub dan gelden de volgende tarieven:

  • individuele tennisles: 25 euro per persoon
    • voor kinderen onder de 8 jaar (tot en met 2de leerjaar) werken we ook in sessies van 30 minuten: kostprijs 12,5 euro
  • tennisles in een groep van 2: 15 euro per persoon
  • tennisles in groepje van 3 of 4 (is spijtig genoeg niet mogelijk tijdens de coronaperiode behalve indien het gaat over een familie dat onder hetzelfde dak woont): 10 euro per persoon

Belangrijk: u krijgt deze week om eerst in te schrijven – wij proberen voor iedereen maximum 4 lessen in te plannen. Daarna zal er bekeken worden wat de stand van zaken is met het corona-virus en hoe we weer verder kunnen. Na deze 4 lessen is het natuurlijk nog wel mogelijk om extra lessen in te plannen maar we willen iedereen de kans geven om goed te starten.

Inschrijven kan via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQDKIgA7iiSGEGr-_AkotemNG-_LUq2GkNgegRtZDrvUPUyw/viewform?usp=sf_link

Nadien nemen wij contact met u op om de lessen concreet te plannen. Dit kan via mail of telefonisch gebeuren. Graag wijzen wij ook nog eens op de volgende coronamaatregelen die Tennis Vlaanderen ons oplegt:

https://www.tennisvlaanderen.be/playsafeandgo-spelers

Hopelijk tot snel! Wij hebben er alvast heel veel zin in! Wij geven ook nog mee dat alle volwassenstages – jeugdlessen tennis – start to tennissessies – conditietraining – … werden geannuleerd. Wil je nog lessen voor de zomervakantie, dan zal het via deze weg moeten verlopen. We hopen wel zo snel mogelijk jullie te kunnen informeren over het doorgaan van de tenniskampen. Dit is nog even bang afwachten.

Pieter Geerts

TT Kempen