In de Kempen maakt men kampioenen!

In de Kempen maakt men kampioenen!

Tt Kempen geeft trainingen op maat voor iedereen. We spelen in op de vraag van clubs, proberen te zorgen voor een aanbod op het vlak van stages en groepstrainingen, maar ook individuele trainingen en trajecten zijn bij ons zeer belangrijk. De provinciale kampioenschappen zijn ideaal om te bekijken waar we staan qua niveau en geven onze trainers ook een doel om naartoe te werken. Er werden dan ook heel wat schitterende resultaten behaald op het PK2019.

Klaas Adriaenssen krijgt via de VTTL een uitgestippeld traject richting topsport. TT Kempen zorgt hierin voor de individuele trainingen. Met resultaat blijkbaar want Klaas werd provinciaal kampioen reeks preminiemen jongens en provinciaal kampioen reeks E. Wat een weekend voor Klaas!
Jelle Campers volgt hetzelfde traject als Klaas binnen de Vlaamse tafeltennisliga en met ondersteuning van TT Kempen. Jelle won de reeks dubbel miniemen, won zilver in de reeks miniemen jongens en verloor in de kwartfinale van de reeks D. Opnieuw een zeer sterk resultaat van Jelle.
Sinds kort begeleiden we ook Lauren Boogers met enkele individuele trainingen. Haar resultaat kwam er echter vooral door het gedreven werk in de club Turnhout. Lauren won de reeks meisjes cadetten en behaalde een bronzen medaille in de reeks dames D. Er zit nog rek op de progressie van Lauren, zij gaat nog heel wat successen behalen.
Eerlijk is eerlijk, ook enkele spelers die individuele training kregen behaalden geen prijs. Steve Bossaerts ging er uit in de poule reeks E net als Rune Staes in de reeks jongens preminiemen. Blijven werken, de resultaten zullen vanzelf wel volgen. Stef Dockx volgde ook enkele trainingen via TT Kempen en behaalde een bronzen medaille in de reeks heren E. Van hem hadden we echter niet meteen foto beschikbaar.
U merkt dat er hard wordt gewerkt. Het zijn vooral de spelers die het verschil maken maar wij proberen hen hierin te helpen. 2019 startte al veelbelovend met alweer 5 nieuwe aanvragen voor individuele training. Heeft u ook interesse om samen met ons stappen te zetten - mail gerust naar info@ttkempen.be.