Helpt u Top Team Kempen mee op weg naar de top?

Helpt u Top Team Kempen mee op weg naar de top?

De spelers van Top Team Kempen werkten tot op heden een zeer degelijk parcours af waarbij er al heel wat degelijke resultaten werden geboekt. Ouders investeren een behoorlijke prijs om hun jeugd te begeleiden en krijgen hiervoor een kwaliteitsvol pakket aangeboden met tactische, technische, mentale en fysieke componenten. Spelers van het Top Team Kempen trainen een 10 tal uren per week in hun zoektocht naar de top. U merkt het aan onze voorgaande verslagen, met resultaat!

Om de groei van deze jonge spelers te kunnen blijven garanderen zijn wij op zoek naar een hoofdsponsor voor het Top Team Kempen project. Het bedrag van deze sponsoring gaat integraal naar de spelers om een extra meerwaarde voor HEN te betekenen. Alle zaken die nu lopen, alle trainingen, alle begeleiding en ook alle kosten zullen gedragen blijven door TT Kempen en de ouders. Met deze sponsoring zijn wij op zoek naar DE extra’s die het verschil kunnen maken. Voorbeelden hiervan zijn enkele internationale tornooien, buitenlandse stages, een externe buitenlandse trainer die zijn kennis komt meegeven, een extra fitnessmogelijkheid, meer individuele begeleiding op het vlak van kine en doktersonderzoeken…

Bent u iemand met een hart voor tafeltennis of voor sport in het algemeen? 

Neem dan snel contact op via info@ttkempen.be of 0498 11 23 89. Wij willen graag met u een kostenraming doorlopen om te bekijken wat u voor ons kan betekenen.

TT Kempen kan u zichtbaarheid geven nationaal en internationaal

  • via sociale media
  • reclamebord in het nieuwe lokaal (klaar tegen het nieuwe seizoen)
  • bedrukking op onze nieuwe kledij (exclusief of met meerdere sponsors afhankelijk van het bedrag)
  • uw logo of doorverwijzing op onze site

Hopelijk tot snel!