Enkele sterke resultaten op het BK jeugd tafeltennis

Enkele sterke resultaten op het BK jeugd tafeltennis

Verschillende spelers die op het BK jeugd gespeeld hebben krijgen extra trainingen via TT Kempen. Er werden afgelopen weekend dan ook enkele opmerkelijke prestaties neergezet.

Klaas Adriaenssen behaalde knap een kwartfinale in de reeks jongens preminiemen. Daarnaast veroverde hij ook een medaille in de reeks dubbel gemengd (met Lotte Leysens (Geelse). Klaas eindigt hierdoor op een 5de plaats in België en kan daardoor op het einde van het jaar deelnemen aan het top 12 tornooi.

Jelle Campers had een moeilijke dag en sneuvelde door de stress in de eerste ronde. In dubbel gemengd en dubbel miniemen was ook bij hem de eerste ronde het eindpunt.

Kathe De Meyer krijgt sinds kort individuele training. Zij behaalde een knappe 2de ronde bij de meisjes preminiemen en ging in de dubbel gemengd reeks eruit in de kwartfinale. In de reeks dubbel meisjes preminiemen was de 1ste ronde het eindpunt.

Lessia Lewyckyj start deze week met individuele trainingen bij ons. Zij stond knap met zilver te pronken op het podium. Ook in de reeks dubbel meisjes preminiemen behaalde ze een bronzen medaille. Op het top 12 tornooi start ze op een 2de plaats als 1ste jaars preminiem.

Lauren Boogers stuntte door te winnen van een C0 speelster. In de ronde daarna verloor ze van C4. Door dit resultaat komt Lauren de top 12 binnen bij de meisjes cadetten.

Op naar meer sprekende resultaten! Interesse in trainingen? Mail gerust naar info@ttkempen.be