Enkele opvallende resultaten op het nationaal criterium kwalificatie

Enkele opvallende resultaten op het nationaal criterium kwalificatie

Het is de bedoeling van Top Team Kempen om hoog te scoren op het nationale niveau. De nationale jeugdcriteriums zijn dan ook een belangrijk doel dit jaar. Op 7 september was het de eerste belangrijke afspraak voor enkele van de spelers die mee trainen bij TT Kempen.

Jelle Campers, Maithe Belmans, Ella Aelst en Lauren Boogers dienden geen kwalificatie te spelen. Robbe Aelst probeerde zich te kwalificeren voor de 1ste fase. Robbe groeide in het tornooi en eindigde uiteindelijk op een 31ste plaats wat niet voldoende is voor kwalificatie. Hij heeft nog heel wat werk voor de boeg maar liet toch al enkele malen zien tot wat hij in staat is.

Voor Siebe De Winter was het een terugkeer na een jaar afwezigheid. Siebe deed het voortreffelijk na nog maar enkele weken training en verloor geen enkele wedstrijd. Vooral zijn mentale sterkte viel op. Hij gaat nog vele mensen verbazen dit jaar!

Opvallend was ook het resultaat van Inthe Mermans. Inthe traint 1x per week mee met onze groep en maakt al een hele mooie progressie, mede ook door het knappe werk in haar club Gierle. Inthe haalde een 3de plaats en kan daardoor ook zeker deelnemen aan de 1ste fase.