Drukke zomer bij TT Kempen

Drukke zomer bij TT Kempen

Er staat heel wat op de planning tijdens de zomer bij TT Kempen. Graag informeren we u reeds over onze activiteiten zodat u alles snel en duidelijk in uw agenda kan plaatsen!

Een overzicht:

Tafeltennis

 1. Open tafeltennistrainingen voor jeugd te Turnhout in de maand juli
  1. Op 3/10/17/24 juli wordt er getraind te Turnhout tussen 14.00 en 16.00. Het is de bedoeling om aan training te geven op niveau van ieder die wil. Zit niet te lang stil tijdens de zomer en neem wekelijks een extra training mee (kostprijs = 10 euro per training). Aansluitend is er telkens een zomerbeker (verderop meer)! Inschrijven hoeft niet, gewoon komen opdagen.
 2. Open jeugdstage te Gierle voor jeugd in de maand augustus
  1. trainingen op niveau voor elke jeugdspeler! Deze stage gaat door te Gierle van 10 tot en met 14 augustus, telkens tussen 9.00 en 16.00. Start je seizoen goed met deze goede voorbereidingsstage. Inschrijven kan reeds via info@ttkempen.be – later komt er nog een online inschrijvingslink. Kostprijs = 30 euro per dag of 125 euro voor de volledige week!
 3. Volwassen-stage te Turnhout voor elk niveau in de maand augustus
  1. trainingen in 2 groepen voor volwassenen. van 10/08 tot en met 13/08 wordt er getraind door NG/E spelers tussen 19.00 en 20.30 – van 20.30 tot 22.00 wordt er getraind door D/C/B spelers. Indien te weinig inschrijvingen, dan worden de trainingsgroepen samengevoegd. Inschrijven kan ook al via info@ttkempen.be. Wees er snel bij! Kostprijs = 30 euro per persoon
 4. Zomerbeker jeugd: om iedereen aan het spelen te houden organiseert TT Kempen een zomerbeker jeugd! Tijdens deze zomerbeker zal er gespeeld worden met een voorgift-systeem op klassement. Deze zomerbeker zal doorgaan op de volgende datums 3/10/17/24 juli en 7/14/21/28 augustus – telkens tussen 17.00 en 19.30. Het tornooi start om 17.30 – aanwezigheid tussen 17.00 en 17.15. Spelers die rechtstreeks aan willen sluiten na de training die kunnen dat – er zullen hotdogs worden voorzien. Kostprijs per deelname = 5 euro. Voor elke top 3 per avond wordt er een medaille voorzien. Op het einde zal er een totaalstand worden opgemaakt van alle avonden – de top 3 wint een waardebon van TT Kempen. Een reglement wordt later nog opgemaakt en rondgestuurd.

Tennis (enkel voor leden tennis Merksplas)

 1. Tornooistage Merksplas: schrijf je in voor deze tornooistage en leer wedstrijden spelen. Tijdens deze tornooistage speel je mee in 2 echte tornooien. Daarnaast gaat ook het clubkampioenschap jeugd van Merksplas door. In de voormiddag zal er ruimte zijn voor lessen – in de namiddag zullen er wedstrijden worden gespeeld. Veel succes alvast! Inschrijven kan via: docs.google.com/…_W_E8ePR38TSn8hW-2s/edit – kostprijs = 125 euro – datum = 6 tot en met 10 juli 2020. Tijdens deze week gaat er ook in de voormiddag een kleuterkamp door.
 2. Tenniskamp te Merkplas: op dit tenniskamp staat plezier centraal! Je kan inschrijven als kleuter, lagere school kind of tiener. Er wordt gewerkt met spelers op alle niveaus. Inschrijven kan eveneens via de link van de tornooistage. Kostprijs = 100 euro – datum = 3 tot en met 7 augustus. In de voormiddag kan ook je kleuter leren tennissen op kamp.

Nieuw – RACKETLONKAMP

 1. We starten ook met een volledig nieuw concept! Op 22 – 23 en 24 juli gaat in de sporthal van Merksplas en op de pleinen van de tennisclub het eerste racketlonkamp door voor jeugd. Ben je tussen 6 en 18 jaar en wil je initiaties krijgen in de verschillende racketsporten? Dan is dit racketlonkamp echt iets voor jou! Inschrijven kan via: docs.google.com/…mOfejpw4dazVr6FI3H8/edit! Kostprijs = 90 euro voor leden van badminton, tennis, tafeltennis Merksplas. 110 euro is de kostprijs voor niet-leden van deze 3 clubs!

Tot op een van onze organisaties in de zomer! Nog vragen? – info@ttkempen.be!