Drukke week bij TT Kempen

Drukke week bij TT Kempen

De Kempense tafeltennisser is bijna klaar voor het nieuwe seizoen. In Gierle vond een jeugdstage plaats met 26 deelnemers waarbij in de voormiddag de -12 jarigen het beste van zichzelf gaven. Met multiball-sessies en sparring waren de trainingsmogelijkheden ideaal. In de namiddag lag het niveau hoger met klassementen van C tot NG spelers. Er werd zeer hard gewerkt door de +12 jarigen. Er waren deelnemers uit Gierle, Merksplas, Turnhout, Geelse, Zoersel en Minderhout aanwezig.

Niet alleen de jeugd zette zijn beste beentje voor deze week. In Turnhout vond er ook 2x een avondsessie voor volwassenen plaats. Volgende week worden er daar nog 2 extra sessies gegeven door TT Kempen ter voorbereiding van het nieuwe seizoen.

De eerste competitiematch komt steeds dichterbij. Om die reden starten de trainingen de volgende weken in Minderhout, Gierle en Turnhout in samenwerking met TT Kempen. De eerste groepstraining voor de jeugd waarbij de sterkste spelers uit de 3 partnerclubs (Merksplas – Gierle – Turnhout) samen trainen Aan iedereen veel succes! Meer info nog altijd op onze website: ttkempen.be of via info@ttkempen.be.