3de maand TT Kempen = een overzicht

3de maand TT Kempen = een overzicht

Halfweg de maand oktober willen we graag een overzicht geven van onze opstart. TT Kempen is gestart met het idee om een aanbod te geven op alle niveaus in het tafeltennis EN voor alle betrokkenen. Wat hebben we tot nu toe bereikt? Hoeveel mensen maken gebruik van onze diensten? Maken jullie veel winst? Zijn er veel kandidaten? Al deze vragen worden ons gesteld – wij geven graag even een overzicht.

1. stages: in de zomervakantie werd er op vraag van de clubs Merksplas/Gierle/Turnhout een stage georganiseerd die uiteindelijk ook werd open gezet voor verschillende andere clubs. Met 22 spelers was deze stage een voorzichtig succes. In de herfstvakantie gaan we verder met een 2de stage. Op deze moment schreven zich hiervoor 8 kinderen in op een maximum van 11. Weet vooral dat we er alles aan doen om een kwalitatief aanbod te geven met multi-ball – sparring – … is het belangrijk dat de stage altijd door gaat? Nee hoor – indien er te weinig vraag is dan wordt de stage geannuleerd. Zoals gezegd, wij willen een aanbod geven. De link voor de volgende stage = https://ttkempen.be/herfststage-2018/

2. individuele trainingen: Op deze moment zijn er 4 spelers die een individueel traject volgen. 3 jeugdspelers worden van kortbij opgevolgd + 1 volwassene. Indien er nog vragen zijn voor individuele of groepstraining, mail gerust naar info@ttkempen.be

3. technische analyses: reeds 1 speler maakte gebruik van de mogelijkheid om een grondige technische analyse uit te laten voeren. Deze analyse geeft werkpunten, sterke punten, mogelijkheden en een voorstel tot trainingsschema weer.

4. Sport na school: met 1500 uitgedeelde flyers hoopten we te starten met een nieuw concept. Er waren uiteindelijk welgeteld 0 inschrijvingen, een mislukking dus. In januari proberen we het opnieuw, we sleutelen aan onze inhoud en hopelijk zetten we toch de stap omdat wij geloven in sport na school. Waarom niet sporten voor 18.00 i.p.v. erna? Een ontlasting voor iedereen.

5. Bedrijven: geen enkel bedrijf tekende in op de mogelijkheid om een sportsessie te organiseren voor bedrijven. We proberen in het volgende jaar iets nieuws uit met een competitie binnen een bedrijf. Eventueel komt er nog een mogelijkheid om uit te breiden naar een competitie tussen bedrijven.

6. Clubs: 4 clubs maken nu gebruik van onze diensten en waarschijnlijk komt daar in het kort nog een club bij. Indien clubs nog vragen hebben voor extra training – neem gerust contact met ons op.

Wij hopen door een kwalitatief aanbod een verschil te maken binnen de tafeltenniswereld. Hopelijk blijven we stappen zetten en vinden de juiste mensen de weg naar onze clubs, werking, trainingen, … tafeltennis is zo een mooie sport – daar moeten we allemaal het beste van proberen te maken.