Op 6 augustus starten we met het nieuwe project “Top Team Kempen” waarbij jonge getalenteerde spelers de kans krijgen om via een professionele begeleiding hun weg zoeken richting de nationale top. Deelnemers aan het project krijgen een pakket met 6 uur groepstraining (minimumpakket), mentale, fysieke en kine-begeleiding (mediumpakket) en individuele training + coaching (maximumpakket).

In de maand augustus zullen enkel de groepstrainingen van start gaan. Er zal telkens getraind worden op dinsdag van 17.30 tot 19.30, op woensdag van 13.30 tot 15.30 en op zaterdag van 13.30 tot 15.30. Alle C en D spelers die interesse hebben om deel te nemen aan deze trainingen kunnen met een vergoeding van 15 euro per training deelnemen. E spelers kunnen een aanvraag doen om aan te sluiten zodat we kunnen bekijken of het niveau haalbaar is. B spelers (geen jeugd) kunnen gratis deelnemen om zo de groep te versterken.

De volgende 6 spelers gaan dit jaar de uitdaging aan:

Maximumpakket:
– Jelle Campers (D0, Min 2, Merksplas): Jelle heeft de ambitie om echt door te groeien tot de nationale top en wie weet kijkt hij nog verder. Na een begeleiding via de VTTL wil hij laten zien via TT Kempen wat hij in zijn mars heeft.

– Lauren Boogers (C6/D4, Cad 2, Turnhout): Lauren is pas het laatste jaar echt doorgedreven beginnen trainen. Er is nog heel wat progressie mogelijk. Via een goede begeleiding wil ze kijken hoe ver haar tafeltennisdroom kan reiken.

– Robbe Aelst (E4, Min 2, Salamander): Robbe heeft nog een hele weg af te leggen qua niveau maar zijn motivatie is zeker aanwezig. Hij hoopt binnen de kortste keren aansluiting te vinden met de subtop in zijn jeugdcategorie.

Minimumpakket:
– Maithe Belmans (C4, Cad 2, Geelse) : na een zeer succesvol jaar wil Maithe nog meer de puntjes op de i zetten. Zij gaat als cadet volgend jaar voor goede nationale resultaten en wil doorgroeien richting een C klassement. Beter doen dan vorig jaar met al die titels…dat wordt natuurlijk moeilijk.

– Siebe De Winter (C6, Min 2, Berlaar): na een moeilijk jaar vol blessureleed wil Siebe opnieuw de draad oppikken bij zijn vroegere niveau. Hij zal rustig aan beginnen met een degelijke kine-begeleiding om daarna te kijken waar zijn limieten liggen. Maar wees gerust…die zijn nog lang niet bereikt.

– Ticho De Winter (C4, Jun 1, Berlaar): Ticho was op zoek naar dat tikkeltje meer en hoopt dit te vinden met een uitdagende extra training bij TT Kempen. Hij kijkt er nu al naar uit. Zijn motivatie is enorm hoog, hopelijk kan hij snel doorgroeien richting B niveau aangezien hij niet al te veel geduld heeft.

Zelf interesse om mee te komen trainen? Geef gerust een seintje via info@ttkempen.be. Indien u graag een volledig pakket neemt als jeugdspeler, vraag op hetzelfde mailadres een gesprek aan en we bekijken samen de mogelijkheden. Alle trainingen gaan door in het lokaal van TTK Turnhout.
Veel succes! Wij kijken er alvast naar uit!